Se også opslagene på TV'et hos min KØBMAND i ArnumSe nyt fra Forsamlingshusets profilside

ARNUM FORSAMLINGSHUS

 

Her er et tillæg til Arnum posten, da det ikke kom med i bladet pga.  teknisk fejl.

Vi har nu konstitueret os i Bestyrelsen og den fremtidige Bestyrelse ser sådan ud.

Formand: Lene Sølsted

Kassere : Mona Rossen

Sekretær : Marianne Beyer

Medlemmer : Nina Nielsen og Klaus Sørensen

Suppleanter : Sanne Johansen og Bent Rossen

Den nye Bestyrelse ser frem til et godt samarbejde med byen og de forskellige foreninger i Højrup Sogn. Vi vil også sørge for nye tiltag, som bla. Bazar, Dilettant og Vildt aften, så vi kan få vores smukke hus vist frem. Vi har også besluttet, at vi skal til at sælge medlemskort, så i løbet af de næste måneder, kommer vi rundt til alle husstande i Højrup Sogn.

Ligeledes vil vi selvfølgelig også være behjælpelig med at arrangere festen for jer, vi vil altid sørge for, at i som Vært bliver midtpunktet. Så tvivl ikke, når i skal vælge hvor festen skal holdes, ring blot til Lene på  Tlf. 27456375,  så vil hun fortælle hvornår huset er ledig.

 

 

Dilettant

Har du en skuespiller i maven eller instruktør

Forsamlingshuset vil prøve at genoplive Dilettant i Arnum. Vi arbejder hen imod, at stykket bliver øvet i vinter halv året og håber derfor, at der er nogle der har lyst til at være med, man behøver ikke at have prøvet det før, bare lysten er der.

Kontakt Nina  på  Tlf. 28746499  efter kl. 16.

Senest  d. 01/09 16

NYT                                          Bazar / Bagagerums salg                NYT

 

Lørdag d 27/08 fra kl. 10.00 til kl. 15.00 afholder Arnum Forsamlingshus Bazar inde i huset og udenfor vil der være mulighed for Bagagerumssalg. Så har du noget du kunne tænke dig at sælge både nyt som gammelt, om du er barn eller voksen, så sæt X i kalenderen, det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig til Marianne på Tlf. 26336106, det koster kun 50 kr. at deltage, uanset om du står inde eller ude. Der vil være 1 bord på 1,20 m til hver, inde i huset og udenfor vil vi bruge parkeringspladsen.

Der vil være mulighed for at købe pølser, øl , vand mm. til rimelige priser.

 

 

 

Vildt aften

 

Sæt x i kalenderen lørdag d. 10/09, da afholder vi vores Vildtaften, vi forsøger igen og håber på større opbakning denne gang. Kom og få en hyggelig aften og noget anderledes mad, end man plejer at få derhjemme.

Der kommer 2 Jæger fra Spandet, som står for at tilberede alt kødet og Forsamlingshuset står for alt tilbehør.

Der vil senere komme opslag op, rundt i byen.

 

Venlig hilsen

Arnum Forsamlingshus

 

Lagt online: 20. maj 2016, kl. 13:18