Se også opslagene på TV'et hos min KØBMAND i ArnumStensbækkurset

Dato: 17. juni 2017

Klokken: 16:00 - 10:00

Sted: Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Arrangør: Stensbæk - Den Holistiske Højskole


Starter lørdag den 17. juni kl. 16.00 til fredag den 23. juni kl.10.00.

Natur, bevægelse, meditation, sundhed, nuets og tankens kraft
​
Et kursus, hvor personlig udvikling er omdrejningspunktet. Vi vil starte dagen med De 5 Tibetaner og meditation. Vi kommer til at opleve naturens skønhed, når den er på sit højeste. Unik, smuk, rørende – ganske enkelt magisk.
​
Vi vil give naturen lov til at omfavne os, så vi bliver mærkbart mere forbundet med vores egen natur i vores indre, som giver den lykkefølelse, der er noget ganske særligt. Vi bliver mindet om, at vi også har en side, der hverken kan eller skal tæmmes.
​
Ja, vi skal ud at gå nogle dejlige ture – til Katedralen, til Stens-bækken, på tværs af heden, langs åen, op på klimperne og sidst, men ikke mindst til ”Elverhøjen”. Forskellige steder med hver deres unikke energi og kraft.
​
Vi kommer til at beskæftige os med Nuets kraft, som en personlig frigørelse. Vi skal selvfølgelig også synge og nyde den særlige atmosfære på selve højskolen.
Vi vil fokusere på den udvikling, der både er til gavn for dig selv og dine omgivelser; og dermed verden – en udvikling til gavn for helheden. Det må da gerne være sjovt, let og luftigt; og samtidig dybt og berigende at udvikle sig. Den kombination vil være gennemgående for dette kursus.
​
Den primære underviser:
Linnea Beek Hansen
​
Pris: kr. 4500,-
Pensionister, arbejdsløse og studerende kr. 3950,-
Tillæg på kr. 600,- for enkeltværelse.