Se også opslagene på TV'et hos min KØBMAND i ArnumD​et vilde grønne hjerte

Dato: 2. juni 2017

Klokken: 16:00 - 16:00

Sted: Stensbæk - Den Holistiske Højskole

Arrangør: Stensbæk - Den Holistiske Højskole


Kurset starter i Pinsen fra fredag den 2. juni kl. 16.00 til søndag den 4. juni kl. 16.00.

Opdag dine glemte skatte og sidhe-slægtninge

På dette kursus vil vi udforske det vilde grønne hjertes verden, så det kan vække os til livets nye rejse. Vi vil lære om vores elverslægtninge, kendt som Sidhe (udtales sjii), og om deres invitation til os i denne vigtige tid. Og så vil vi, sammen med dem, åbne indre og ydre døre til de glemte skatte, vi rummer i vores egen sidhenatur. Der er tre vejledninger vi vil benytte: Vær dig, vær mild, vær vild – og gennem undervisningen vil vi med meditationer, øvelser, enkle ritualer, bevægelse og naturkontakt få øje på den ældgamle sidhevisdom, som i dag får helt nye udtryk. Vi vil tage os tid til at dele, hvad det gør ved os, og hvilke indtryk det vækker i os, ligesom vi vil begynde at fornemme, hvad betydning det kan få for vores dagligdag og liv i verden. Velkommen til en magisk opvågnen!
En ældgammel legende siger, at magien vil vende tilbage til verden, når vi finder vores tabte slægtninge og vækker det vilde hjerte i os selv. Disse slægtninge, kendt som Sidhe, har vi gjort til fantasivæsener, i takt med at vi har fortabt os i materialismens labyrinter og er blevet forstenede.
​
Men kaldet lyder i dag som en stille sang, der blødgør vores stennatur. Dybt i os lever den glemte uskyld i det vilde hjertes land. Her findes også de skatte, som ”forsvandt fra jordens overflade”, da vi skilte os ud fra Sidhe. Tiden er kommet til at vi samler familien igen, og vækker vores indre sidhenatur; ligesom sidhe kan vække deres indre menneskefrø. Det er en helt ny rejse, og vi kan ikke på forhånd vide, hvad den vil føre til. Men vi kan være sikre på, at det fører til en masse godt, for det er en opvågning til levende helhed, og til at vi kan begynde at hele verden.
​
Det er ikke en forudsætning, men en mulighed inden kurset at lære mere om Sidhe, fx på www.sidhe.dk eller ved at læse noget om sidhe i Søren Hauges seneste bøger: Sidhe – Elverkraften, Vild Spiritualitet og Det Glemte Land. Bøgerne medbringes også og kan købes.
​
Søren Hauge (f. 1961) er spirituel underviser, coach og forfatter. Han er uddannet magister i idehistorie og filosofi fra Aarhus Universitet og har i mere end 35 år arbejdet freelance i ind- og udland med spirituel psykologi, livscoaching og helhedsforståelse. Han er forfatter til en lang række bøger og har 30 års erfaring med projekter og ledelse i teosofiske og holistiske kredse, ligesom han i en årrække var optaget af interreligiøst dialogarbejde. Søren arbejder i dag især med den healingsterapeutiske SoulFlow-metode, sidhevisdom og energipsykologi, og arrangerer også spirituelle grupperejser. Han har sin egen private praksis i Aarhus, er gift og far til to voksne piger. www.sorenhauge.com
​
Pris: 2950,-/2600,- kr. inklusiv alle hoved- og mellemmåltider + overnatning på dobbelt eller tripleværelse.
Tillæg på 300,- kr. for enkeltværelse.