Se også opslagene på TV'et hos min KØBMAND i ArnumPetanque

Adresse: Skolevej, Arnum

By: 6510 GRam

 

Telefon: 74 82 64 08


Petanque 2014


                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Vi Vi har haft en dejlig sommer på petanque banen. Vejret har været fint bortset fra en enkelt onsdag, hvor der har været for varmt eller det har regnet.

Hvert år holder Tiset idrætsforening festuge med petanque turnering. Der er Arnum altid inviteret og for første gang i flere, år fik Arnum ingen præmie med hjem der fra, desværre, men det er altid hyggeligt at være med, de laver et fint kaffebord, som nok er værd at køre efter, så vi er forhåbentlig også med næste år.

Vi fortsætter med at spille indtil den 1. oktober.

Tove og Holger.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lidt nyt fra  petanque 2013

 

Petanque banen har i sommer været rigtig godt besøgt, der er kommet nye spillere til og vi har registreret 19 forskellige, som er kommet, når de har kunnet.

Det er vi i klubben rigtig glade for og vi hygger os meget sammen. Selv om man har ondt i ryggen og går med stok er det ingen hindring, hvis man gerne vil spille og være med i samværet. Vi har mange diskutioner og målinger om afstanden til grisen og det er jo bare sjovt det hele.

 

Vejret har jo været lidt vådt af og til, men de fleste onsdage har det næsten været så varmt at vi ikke kunne holde ud at spille. Da har vi haft meget glæde af de dejlige store træer, som står og skygger ind på banen.

Hvis vejret er til det, så spiller vi til den. 2. Oktober.

 

Venlig hilsen Tove og Holger

 

 

Petanque 2013

 

Petanque 2013

 

Petanque 2013

 

Petanque 2013

 


 

 

Aug 2012:

Vi spiller petanque til den 3. oktober, hvis vejret tillader det, det har ikke været det allerbedste denne sommer, men sådan er det jo. Vi har spillet i regnvejr og i solskin og lige meget hvordan det var, så har vi hygget os med det.

Vi har igen i år fået indbydelse til at spille petanque i Tiset ved byfesten og det glæder vi os til, for det plejer at være rigtig sjovt.

 

Venlig hilsen Tove og Holger Petanquebanen ved Arnum tidl. skole

Tlf 74 82 64 08

 

Petanquebanen ved Arnum tidl. skole